Myyntitaidoista on hyötyä aina | Soldem

Myyntitaidoista on hyötyä aina

SOLDEMILLA on tänäkin kesänä tarjolla nuorille runsaasti kesätyömahdollisuuksia Tampereella, olitpa sitten opiskelija tai kaipaat muuten vain lyhyempää työpätkää kesän ajaksi. Tarjoamme kokopäiväisen työn Tampereen keskustassa, toukokuun alusta elokuun loppuun – tai jotain siltä väliltä. Monet aiempien vuosien kesätyöntekijät ovat jatkaneet meillä osa-aikaisena kesän jälkeenkin, ja hyvällä asenteella varustetuille tyypeille löytyy varmasti paikka myös tänä syksynä.

Myyntitaidoista on hyötyä aina. Veipä urapolkusi tulevaisuudessa mille alalle tahansa, työkokemus myynnin parissa on äärimmäisen arvokasta. Me koulutamme huippumyyjiä. Se on meidän supervoimamme. Ei siis ole este, vaikka ansioluettelostasi ei löytyisikään aiempaa myyntikokemusta.

Lue lisää kesätyökuvioistamme, tutustu avoinna oleviin paikkoihin ja jätä rohkeasti hakemus!

IIRO, 28
Varhaiskasvatuksen opiskelija
Tampereen Yliopisto

Tulin Soldemille töihin ensimäisen kerran kaverin suosittelemana vuonna 2008. Aloitettuani myöhemmin varhaiskasvatuksen opinnot yliopistolla, olen palannut Soldemille kesäisin, koska koen, että myynti on se taito, jota haluan pitää yllä varsaisten opiskelujeni rinnalla. Myyminen sinänsä ei välttämättä ole se mun juttu, mutta työkokemus alalta antaa sellaisia valmiuksia, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa.

Satsauksena tulevaisuuteen voin kyllä suositella kesää Soldemilla kaikille alasta riippumatta.”

 

JOONAS, 24
Kansainvälisen kaupan opiskelija
Satakunnan AMK

”Tulin Soldemille kesätöihin 2015. Ennakkoluuloja puhelinmyyntiä kohtaan oli kieltämättä paljonkin, mutta aika aika nopeasti ne katosivat, kun näki millaista homma oikeasti on. Rento yleisilmapiiri ja ennen kaikkea se työn yhteisöllisyys yllätti. Vaikka puhelut tietysti soitetaan itsenäisesti, niin aika pitkälti tässä tehdään kuitenkin tiimityötä. Nyt kun koulu on loppusuoralla, olen pystynyt jatkamaan täällä myös kesän ulkopuolella ja joustoa on löytynyt siihen, että pääsen käymään Raumalla koulussa aina, kun tarve vaatii.

Totta kai myynnissä myös raha on tärkeä motivaattori, ja sitäkin olen täällä pystynyt tekemään oikein mukavasti. Sanoisin, että vielä tärkeämpää on silti se, mitä tästä jää käteen tulevaisuutta ajatellen. Kehittyminen vaatii asennetta, mutta erityisesti verbaaliset kyvyt ja vuorovaikutustaidot paranee tässä työssä aivan älyttömästi.”

TUUKKA, 23
Taloustieteiden opiskelija
Jyväskylän Yliopisto

”Olin jo aiemmin ollut vajaan vuoden töissä täällä ennen kuin aloitin opiskelut Kauppiksessa. Kun tuli aika miettiä kesätyökuvioita, oli mielessä heti paluu Soldemille. Joustavuus, loistava ilmapiiri ja kilpailukykyinen palkka ovat niitä kriteereitä, joita itse arvostan kesäduunissa, ja Soldemilta löytyy nämä kaikki.

Puhelinmyynti vaatii päättäväisyyttä ja tahtoa, mutta palkitsee varmasti. Ensimmäisellä kerralla, kun laittoi luurit päähän ja klikkasi soita-nappia, jännitti ihan älyttömästi, mutta siitä se lähti. Näin jälkikäteen ajateltuna sanoisin, että jokaisen ihmisen pitäisi kokeilla puhelinmyyntiä, koska se kehittää todella paljon rohkeutta ja antaa avaimet aika moneen asiaan jatkossa. Oikealla asenteella kuka tahansa voi oppia hyväksi myyjäksi.”

06.03.2019

Onnelliset kohtaamiset chatin välityksellä

Puhelinmyynti on tullut pinnalle jo 1990 luvulla (Wikipedia n.d), sillä sen avulla yritys kontaktoi asiakkaitaan erittäin vaivattomasti molempien osapuolten näkökulmasta. Se ei vaadi myyjältä, eikä asiakkaalta läheistä läsnäoloa, vaan mahdollistaa etäyhteyden puhelimen välityksellä. Puhelimitse osapuolilla on mahdollisuus fyysiseen kontaktiin äänen välityksellä, jonka avulla myyjä voi asenteellaan ja äänensävyllään vaikuttaa tunnelmaan. Myöskin asiakkaan äänestä usein voi arvioida hänen kiinnostustaan, sekä läsnäoloa. Kuitenkin, kun vuorovaikutus tapahtuu chatpalvelun avulla, ei fyysistä kontaktia ole mahdollista vahvistaa, sillä vuorovaikutus tapahtuu kirjoittamisen välityksellä nonverbaalisena.

16.01.2019

Oppisopimusopiskelua työn ohessa?

25.09.2018

Paluu hyvään arkeen

Lämmin kesä ja lomat ovat takana. Syyskuu, syksy ja ihana arki ovat luonamme taas.

06.09.2018

Onnelliset kohtaamiset

02.07.2018

Välähdyksiä

Kuulin ensimmäisen kerran puhuttavan itsensä johtamisesta vuonna 2000. Paikkana oli Hervannan ammattioppilaitoksen auditorio, mikä oli täyteen ahdettu eri alojen opiskelijoita. Luennon alkaessa kukaan ei tuntunut tarkalleen tietävän miksi valtaosa ensimmäisen vuoden opiskelijoista oli ahdettu samaan tilaan yhtä aikaa.

11.04.2018

Perinteisen asiakaspalvelun aika on tulossa päätökseen

Hektisessä nykymaailmassa vain harva asiakas jaksaa perehtyä syvällisesti omien sopimustensa tilanteeseen ja kilpailuttaa jatkuvasti palveluitaan.