Jamesin kesätarina | Soldem

Jamesin kesätarina

Kesästä Soldemilla jäi hyvät fiilikset! Ei jäänyt mikään asia harmittamaan. Työkaverit todella mahtavia, kuten myös oli esimies. Täällä otettiin hyvin vastaan ja työhön perehdytys sujui todella hyvin. Välillä oli sellaisia rentoja ja hyviä päiviä, että mietin, onko tämä edes työtä kun sen verran tykkään olla täällä. Työssä ei varsinaisesti yllättänyt mikään. Olen kuitenkin aikaisemmin ollut puhelinmyynti työssä. Ainut asia, mikä hieman yllätti, että päästiin soittamaan erilaisia listoja, niin oli hieman monipuolisempaa. 

No siis varsinaisessa työssä ei ollut mitään haasteita. Tietenkin välillä on niitä huonoja työpäiviä eikä oikein kiinnosta ja väsyttää, mutta siinä on ne työkaverit vieressä, jotka piristää päivää. Ainostaan alussa oli hieman jäykkää asiakkaiden kanssa puhuminen, mutta kun enemmän puhuu niin paremmin alkaa mennä.

Soldemista jäi työnantajana kuva, että se on hyvin välittävä ja ymmärtäväinen. Ei missään vaiheessa ollut sellaista painetta, että on pakko tehdä myyntiä, jos on ollut vähän huonompi päivä myynnillisesti. Vaikka onkin vain kesätyöntekijä, niin tuntui, että Soldem välitti yhtä paljon minusta henkilönä ja työntekijänä kuin vakituisesta työntekijästä.

Soldemia suosittelisin kavereilleni työpaikkana, koska täällä on säännölliset työajat, rento ilmapiiri, hyvä työporukka, järjestetään usein pieniä tapahtumia ja kisoja, hyvä työpaikka!

-James

Tutustu Soldemin määräaikaiseen työtehtävään!

Kuvaaja: Juuso Suhonen

08.10.2019

Soldemin kesä

Kesäisin saamme aina talon täyteen innokkaita ja taitavia kesätyöntekijöitä. Anamme heille lupauksen hyvästä työyhteisöstä, hyvästä kesästä sekä myyntitaitojen opettamisesta. Kesän lopuksi usein istumme alas ja mietimme yhdessä, miten kesä meni. Tällä kertaa päätimme myös koota nämä myös jaettaviksi tarinoiksi

25.09.2019

Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi hyvä fiilis, joka mahdollisti ympäristö, jossa pystyy itse vaikuttamaan kehitykseensä. Myöskin hyvät työkaverit ja tietty "bossit". Itseni yllätti työssä se, kuinka paljon tiimihenki vaikuttaa omaan tekemiseen. Jos naama on mutrulla, niin siihenkin löytyy oikeet ihmiset toimistolta.

24.09.2019

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista. Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on.

24.09.2019

Leevi-Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi oikein mainio fiilis! Työpaikka on reilu ja aamuisin oli rentoa tulla töihin. Hymy kesti työpäivän alusta loppuun, ja sen jälkeenkin. Tulen mielelläni jatkossakin töihin. Työilmapiiri on kannustava ja siitä pidetään johtotasolla huolta. Työilmapiiri ja hauskat työkaverit tekivät kesästä ikimuistoisen.

24.09.2019

Janinan kesätarina

Kokonaisuudessaan kesästä Soldemilla jäi käteen hyvä fiilis. Työympäristö mahdollisti sen, että hyvällä fiiliksellä ja ryhmähengellä päivistä jäi hyvä mieli. Työssä yllätti minua asiakkaiden saaminen kuuntelemaan millä asialla soittelen. En kuvitellut alkuun, että puhelimen välityksellä kiinnostuksen herättäminen olisi näinkin vaikeaa.