Jamesin kesätarina | Soldem

Jamesin kesätarina

Kesästä Soldemilla jäi hyvät fiilikset! Ei jäänyt mikään asia harmittamaan. Työkaverit todella mahtavia, kuten myös oli esimies. Täällä otettiin hyvin vastaan ja työhön perehdytys sujui todella hyvin. Välillä oli sellaisia rentoja ja hyviä päiviä, että mietin, onko tämä edes työtä kun sen verran tykkään olla täällä. Työssä ei varsinaisesti yllättänyt mikään. Olen kuitenkin aikaisemmin ollut puhelinmyynti työssä. Ainut asia, mikä hieman yllätti, että päästiin soittamaan erilaisia listoja, niin oli hieman monipuolisempaa. 

No siis varsinaisessa työssä ei ollut mitään haasteita. Tietenkin välillä on niitä huonoja työpäiviä eikä oikein kiinnosta ja väsyttää, mutta siinä on ne työkaverit vieressä, jotka piristää päivää. Ainostaan alussa oli hieman jäykkää asiakkaiden kanssa puhuminen, mutta kun enemmän puhuu niin paremmin alkaa mennä.

Soldemista jäi työnantajana kuva, että se on hyvin välittävä ja ymmärtäväinen. Ei missään vaiheessa ollut sellaista painetta, että on pakko tehdä myyntiä, jos on ollut vähän huonompi päivä myynnillisesti. Vaikka onkin vain kesätyöntekijä, niin tuntui, että Soldem välitti yhtä paljon minusta henkilönä ja työntekijänä kuin vakituisesta työntekijästä.

Soldemia suosittelisin kavereilleni työpaikkana, koska täällä on säännölliset työajat, rento ilmapiiri, hyvä työporukka, järjestetään usein pieniä tapahtumia ja kisoja, hyvä työpaikka!

-James

Tutustu Soldemin määräaikaiseen työtehtävään!

Kuvaaja: Juuso Suhonen

16.07.2020

Pitää uskaltaa kokeilla rohkeasti uusia asioita myynnissä ja arjessa

Me Soldemilla haluamme panostaa työntekijöiden kehittymiseen. Jottei tämä jäisi meille vain kauniiksi korulauseiksi, meillä on erilaisia valmennuksia ja kehitysohjelmia, joihin työntekijät voivat osallistua. Istuimme loppuvuodesta 2019 Myyjän kehitysohjelman suorittaneen, Justus Hiltusen, kanssa alas ja kysyimme Justukselta, miksi Myyjän kehitysohjelmaan kannattaa osallistua ja mitä se antoi Justukselle. Justus on siirtynyt jo Soldemilta seuraavaan työpaikkaansa.

01.07.2020

Miten oppisin paremmin epäonnistumaan?

24.06.2020

Myynnin johtaminen etänä – läsnä ja tavoitettavissa

06.05.2020

Etäjohtajan työkalupakki: Ota käyttöön 10 Soldemilla hyväksi todettua keinoa

01.04.2020

Etätyön johtamisen opit Soldemilla – pidetään huolta rytmistä ja rentoudesta

20.02.2020

Puhelinmyynti ei ole vain myyntiä. Se on ennen kaikkea vuorovaikutusta