Janinan kesätarina | Soldem

Janinan kesätarina

Kokonaisuudessaan kesästä Soldemilla jäi käteen hyvä fiilis. Työympäristö mahdollisti sen, että hyvällä fiiliksellä ja ryhmähengellä päivistä jäi hyvä mieli.

Työssä yllätti minua asiakkaiden saaminen kuuntelemaan millä asialla soittelen. En kuvitellut alkuun, että puhelimen välityksellä kiinnostuksen herättäminen olisi näinkin vaikeaa. Päivän jälkeen, kun soittohistoriaa katsoi, niin aluksi en olisi uskonut, että soitettujen puheluiden suhde kontakteihin ja kauppoihin olisi niin pieni, tietysti aina päivistä riippuen. Työssä myös yllätti työajallinen vapaus, joka monissa työpaikoissa on harvinaista. Liukuva työaika ja omien menojen mukainen työnteko yllätti positiivisesti, sillä täällä oli mahdollisuus suunnitella työviikkoa joustavasti omien menojen suhteen.

Työssä on ollut itselleni haastavaa totutella luurien päässä olemiseen. Aiemmin minulla ei ollut kokemusta ollenkaan puhelintyöstä, joten se tuotti alussa paljon haasteita. Yllättävän nopeasti kuitenkin kaikkeen niin sanotusti tottui ja rentous puheluihin tuli luultua aiemmin. Asiakkaan arvostamisen suhde oman työn arvostamiseen oli alussa haastavaa, sillä persoonani on hyvin ihmisläheinen ja arvostava, joten välillä haasteita toi megarohkeuden saavuttamiseksi sekä kaupannälän arvostamiseksi.

Soldemista työnantajana jäi todella positiivinen, reilu ja luotettava kuva. Perehdytys Soldemilla oli erittäin onnistunut ja kattava, josta sai jo heti työn aloitukseen paljon varmuutta. Esimiesten tuella ja avoimella työilmapiirillä ei koskaan tullut tilanne vastaan, etteikö uskaltaisi mennä kysymään apua tai jos tarvitsi tehdä esimerkiksi muutoksia sopimusasioissa.

Suosittelen ehdottomasti Soldemia työnantajana sekä myös ihan kokemuksena varsinkin jos ei aikaisemmin ole kokemusta puhelinmyyntityöstä. Kokemus on tuonut minulle paljon rohkeutta ja itsevarmuutta sekä myynnin saralla, että ihmisenä. Täältä sai matkaan paljon hyviä ihmis- ja tunnekäsittelyn taitoja tulevaisuutta ajatellen.

-Janina

Tutustu Soldemin määräaikaiseen työtehtävään!

Kuvaaja: Juuso Suhonen

08.10.2019

Soldemin kesä

Kesäisin saamme aina talon täyteen innokkaita ja taitavia kesätyöntekijöitä. Anamme heille lupauksen hyvästä työyhteisöstä, hyvästä kesästä sekä myyntitaitojen opettamisesta. Kesän lopuksi usein istumme alas ja mietimme yhdessä, miten kesä meni. Tällä kertaa päätimme myös koota nämä myös jaettaviksi tarinoiksi

25.09.2019

Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi hyvä fiilis, joka mahdollisti ympäristö, jossa pystyy itse vaikuttamaan kehitykseensä. Myöskin hyvät työkaverit ja tietty "bossit". Itseni yllätti työssä se, kuinka paljon tiimihenki vaikuttaa omaan tekemiseen. Jos naama on mutrulla, niin siihenkin löytyy oikeet ihmiset toimistolta.

24.09.2019

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista. Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on.

24.09.2019

Leevi-Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi oikein mainio fiilis! Työpaikka on reilu ja aamuisin oli rentoa tulla töihin. Hymy kesti työpäivän alusta loppuun, ja sen jälkeenkin. Tulen mielelläni jatkossakin töihin. Työilmapiiri on kannustava ja siitä pidetään johtotasolla huolta. Työilmapiiri ja hauskat työkaverit tekivät kesästä ikimuistoisen.

24.09.2019

Jamesin kesätarina

Kesästä Soldemilla jäi hyvät fiilikset! Ei jäänyt mikään asia harmittamaan. Työkaverit todella mahtavia, kuten myös oli esimies. Täällä otettiin hyvin vastaan ja työhön perehdytys sujui todella hyvin.