Janinan kesätarina | Soldem

Janinan kesätarina

Kokonaisuudessaan kesästä Soldemilla jäi käteen hyvä fiilis. Työympäristö mahdollisti sen, että hyvällä fiiliksellä ja ryhmähengellä päivistä jäi hyvä mieli.

Työssä yllätti minua asiakkaiden saaminen kuuntelemaan millä asialla soittelen. En kuvitellut alkuun, että puhelimen välityksellä kiinnostuksen herättäminen olisi näinkin vaikeaa. Päivän jälkeen, kun soittohistoriaa katsoi, niin aluksi en olisi uskonut, että soitettujen puheluiden suhde kontakteihin ja kauppoihin olisi niin pieni, tietysti aina päivistä riippuen. Työssä myös yllätti työajallinen vapaus, joka monissa työpaikoissa on harvinaista. Liukuva työaika ja omien menojen mukainen työnteko yllätti positiivisesti, sillä täällä oli mahdollisuus suunnitella työviikkoa joustavasti omien menojen suhteen.

Työssä on ollut itselleni haastavaa totutella luurien päässä olemiseen. Aiemmin minulla ei ollut kokemusta ollenkaan puhelintyöstä, joten se tuotti alussa paljon haasteita. Yllättävän nopeasti kuitenkin kaikkeen niin sanotusti tottui ja rentous puheluihin tuli luultua aiemmin. Asiakkaan arvostamisen suhde oman työn arvostamiseen oli alussa haastavaa, sillä persoonani on hyvin ihmisläheinen ja arvostava, joten välillä haasteita toi megarohkeuden saavuttamiseksi sekä kaupannälän arvostamiseksi.

Soldemista työnantajana jäi todella positiivinen, reilu ja luotettava kuva. Perehdytys Soldemilla oli erittäin onnistunut ja kattava, josta sai jo heti työn aloitukseen paljon varmuutta. Esimiesten tuella ja avoimella työilmapiirillä ei koskaan tullut tilanne vastaan, etteikö uskaltaisi mennä kysymään apua tai jos tarvitsi tehdä esimerkiksi muutoksia sopimusasioissa.

Suosittelen ehdottomasti Soldemia työnantajana sekä myös ihan kokemuksena varsinkin jos ei aikaisemmin ole kokemusta puhelinmyyntityöstä. Kokemus on tuonut minulle paljon rohkeutta ja itsevarmuutta sekä myynnin saralla, että ihmisenä. Täältä sai matkaan paljon hyviä ihmis- ja tunnekäsittelyn taitoja tulevaisuutta ajatellen.

-Janina

Tutustu Soldemin määräaikaiseen työtehtävään!

Kuvaaja: Juuso Suhonen

16.07.2020

Pitää uskaltaa kokeilla rohkeasti uusia asioita myynnissä ja arjessa

Me Soldemilla haluamme panostaa työntekijöiden kehittymiseen. Jottei tämä jäisi meille vain kauniiksi korulauseiksi, meillä on erilaisia valmennuksia ja kehitysohjelmia, joihin työntekijät voivat osallistua. Istuimme loppuvuodesta 2019 Myyjän kehitysohjelman suorittaneen, Justus Hiltusen, kanssa alas ja kysyimme Justukselta, miksi Myyjän kehitysohjelmaan kannattaa osallistua ja mitä se antoi Justukselle. Justus on siirtynyt jo Soldemilta seuraavaan työpaikkaansa.

01.07.2020

Miten oppisin paremmin epäonnistumaan?

24.06.2020

Myynnin johtaminen etänä – läsnä ja tavoitettavissa

06.05.2020

Etäjohtajan työkalupakki: Ota käyttöön 10 Soldemilla hyväksi todettua keinoa

01.04.2020

Etätyön johtamisen opit Soldemilla – pidetään huolta rytmistä ja rentoudesta

20.02.2020

Puhelinmyynti ei ole vain myyntiä. Se on ennen kaikkea vuorovaikutusta