Telian yritysmyynnin kesätarina | Soldem

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista.

Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on. Puhelinmyynnillä ei ole paras maine, mutta työ on lopulta ihan mukavaa varsinkin, kun työporukka on hyvä ja tekee hommia hyvällä asenteella.

Työssä on ollut haastavaa kokonaisuuksien hallinta. Tuotesalkku on iso ja kaikkien tuotteiden oppiminen vie aikaa ennen kuin niitä oppii myymään asiakkaille.

Soldemista jäi työnantajana hyvä kuva ja perusasiat ovat kunnossa. Palkat tuli ajallaan, provisiomalli selkeä ja työajat olivat joustavia, kunhan ilmoitti menoistaan ajoissa. Työpaikalla pystyi keskittymään työntekoon, kun ei tarvinnut keskittyä epäolennaisuuksiin.

Soldemia suosittelisimme kavereillemme, koska palkka on hyvä ja kaikki voivat pärjätä työssä, kunhan asenne on kunnossa. Työporukka on tiivis ja työpaikalta on helppo saada kavereita, kun menee mukaan keskusteluihin.

-Janmiikka, Luukas, Waltteri ja Julius
Telian yritysmyynnin kesäporukka

Tutustu Soldemin määräaikaiseen työtehtävään!

Kuvaaja: Juuso Suhonen

16.07.2020

Pitää uskaltaa kokeilla rohkeasti uusia asioita myynnissä ja arjessa

Me Soldemilla haluamme panostaa työntekijöiden kehittymiseen. Jottei tämä jäisi meille vain kauniiksi korulauseiksi, meillä on erilaisia valmennuksia ja kehitysohjelmia, joihin työntekijät voivat osallistua. Istuimme loppuvuodesta 2019 Myyjän kehitysohjelman suorittaneen, Justus Hiltusen, kanssa alas ja kysyimme Justukselta, miksi Myyjän kehitysohjelmaan kannattaa osallistua ja mitä se antoi Justukselle. Justus on siirtynyt jo Soldemilta seuraavaan työpaikkaansa.

01.07.2020

Miten oppisin paremmin epäonnistumaan?

24.06.2020

Myynnin johtaminen etänä – läsnä ja tavoitettavissa

06.05.2020

Etäjohtajan työkalupakki: Ota käyttöön 10 Soldemilla hyväksi todettua keinoa

01.04.2020

Etätyön johtamisen opit Soldemilla – pidetään huolta rytmistä ja rentoudesta

20.02.2020

Puhelinmyynti ei ole vain myyntiä. Se on ennen kaikkea vuorovaikutusta