Telian yritysmyynnin kesätarina | Soldem

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista.

Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on. Puhelinmyynnillä ei ole paras maine, mutta työ on lopulta ihan mukavaa varsinkin, kun työporukka on hyvä ja tekee hommia hyvällä asenteella.

Työssä on ollut haastavaa kokonaisuuksien hallinta. Tuotesalkku on iso ja kaikkien tuotteiden oppiminen vie aikaa ennen kuin niitä oppii myymään asiakkaille.

Soldemista jäi työnantajana hyvä kuva ja perusasiat ovat kunnossa. Palkat tuli ajallaan, provisiomalli selkeä ja työajat olivat joustavia, kunhan ilmoitti menoistaan ajoissa. Työpaikalla pystyi keskittymään työntekoon, kun ei tarvinnut keskittyä epäolennaisuuksiin.

Soldemia suosittelisimme kavereillemme, koska palkka on hyvä ja kaikki voivat pärjätä työssä, kunhan asenne on kunnossa. Työporukka on tiivis ja työpaikalta on helppo saada kavereita, kun menee mukaan keskusteluihin.

-Janmiikka, Luukas, Waltteri ja Julius
Telian yritysmyynnin kesäporukka

Tutustu Soldemin määräaikaiseen työtehtävään!

Kuvaaja: Juuso Suhonen

08.10.2019

Soldemin kesä

Kesäisin saamme aina talon täyteen innokkaita ja taitavia kesätyöntekijöitä. Anamme heille lupauksen hyvästä työyhteisöstä, hyvästä kesästä sekä myyntitaitojen opettamisesta. Kesän lopuksi usein istumme alas ja mietimme yhdessä, miten kesä meni. Tällä kertaa päätimme myös koota nämä myös jaettaviksi tarinoiksi

25.09.2019

Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi hyvä fiilis, joka mahdollisti ympäristö, jossa pystyy itse vaikuttamaan kehitykseensä. Myöskin hyvät työkaverit ja tietty "bossit". Itseni yllätti työssä se, kuinka paljon tiimihenki vaikuttaa omaan tekemiseen. Jos naama on mutrulla, niin siihenkin löytyy oikeet ihmiset toimistolta.

24.09.2019

Leevi-Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi oikein mainio fiilis! Työpaikka on reilu ja aamuisin oli rentoa tulla töihin. Hymy kesti työpäivän alusta loppuun, ja sen jälkeenkin. Tulen mielelläni jatkossakin töihin. Työilmapiiri on kannustava ja siitä pidetään johtotasolla huolta. Työilmapiiri ja hauskat työkaverit tekivät kesästä ikimuistoisen.

24.09.2019

Janinan kesätarina

Kokonaisuudessaan kesästä Soldemilla jäi käteen hyvä fiilis. Työympäristö mahdollisti sen, että hyvällä fiiliksellä ja ryhmähengellä päivistä jäi hyvä mieli. Työssä yllätti minua asiakkaiden saaminen kuuntelemaan millä asialla soittelen. En kuvitellut alkuun, että puhelimen välityksellä kiinnostuksen herättäminen olisi näinkin vaikeaa.

24.09.2019

Jamesin kesätarina

Kesästä Soldemilla jäi hyvät fiilikset! Ei jäänyt mikään asia harmittamaan. Työkaverit todella mahtavia, kuten myös oli esimies. Täällä otettiin hyvin vastaan ja työhön perehdytys sujui todella hyvin.