Ulkoistettu asiakaspalvelu

Suomen parasta asiakaspalvelua – tämä on lähtökohtamme yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, joka kasvattaa asiakkaidenne asiakastyytyväisyyttä, asiakasarvoa sekä asiakaspitoa. Jos haluatte erottua laadulla ja tehokkuudella sekä varmistaa myynnillisen menestyksenne tulevaisuudessa, olemme teille oikea kumppani. Kuuntelemme tarpeitanne, ja voimme rakentaa asiakaspalvelustanne myös merkittävän myyntikanavan, sillä olemmehan yksi Suomen myynnillisen asiakaspalvelun edelläkävijöistä. Soldemin asiakaspalvelija on ammattitaitoinen, huolellisesti koulutettu ja tehokas myyjä, joka osaa ratkaista asiakkaanne pulmat juuri teidän äänellänne.

Sovimme teille ulkoistetun asiakaspalvelun kumppaniksi, mikäli:

  • Laatu ja tehokkuus ovat teille tärkeitä mittareita
  • Haluatte kasvattaa asiakkaidenne arvoa ja parantaa asiakaspitoanne sekä -tyytyväisyyttänne
  • Etsitte luotettavaa kumppania, joka panostaa läheiseen yhteistyöhön
  • Haluatte asiakaspalvelustanne myös tuottavan myyntikanavan

Kuinka asiakaspalvelu ulkoistetaan?

Kerro meille lisää tarpeestanne, niin rakennamme teille yksilöidyn suunnitelman asiakaspalvelutiimin perustamiseen. Voit ulkoistaa meille koko asiakaspalvelunne tai vain osan siitä. Toimimme ripeästi ja joustavasti — tyypillisesti tilaushetkestä valmiiseen kokoonpanoon ja työn aloitukseen kuluu noin kolme kuukautta.

Lue lisää ulkoistetun asiakaspalvelun kanavistamme

Kiinnostaako yhteistyö asiakaspalvelun tiimoilta?

Ole meihin yhteydessä ja kerro lisää tämänhetkisestä tilanteestanne. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan, kuinka voisimme olla parhaiten teille avuksi.

Anton Hyseni Asiakkuusjohtaja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaamme kertoo:
Soldemin kanssa tehdään yhdessä

Yhteistyömallimme poikkeaa valtavirrasta – teemme työtä yhdessä joka päivä tavoitteiden saavuttamiseksi. Keskiössä on asiakas, jonka eteen teemme päivittäin kaikkemme. Soldemin johtamiskulttuuri on ratkaisukeskeinen, avoin sekä nuorekkaan rento. Työnteko on tehokasta ja motivoivaa. Tämä tukee yhteistä päämäärämme – tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua, joka hurmaa asiakkaamme vuoden jokaisena päivänä.

Yhteistyökumppanina Soldem haluaa ymmärtää olemassa olevia toimintamalleja ja tavoitteita – yhdessä tekemisen kautta luodaan, toteutetaan ja kehitetään parhaita toimintamalleja, pitäen asiakkaan aina kaiken toiminnan keskiössä. Parhaiden toimintamallien jakaminen tapahtuu yhteisissä foorumeissa – aina organisaation yhteistä etua ajatellen. Myös nykytilaa uskalletaan haastaa jatkuvasti – järkevästi eteenpäin pyrkien.

Toimintaympäristön ymmärrys vaatii organisaation operatiiviselta johdolta jatkuvaa ja ennakoivaa reagointia sekä avointa kanssakäymistä päivätasolla läpi organisaation. Herkkyys reagoida on avaintekijä menestykselle. Tiedon jakamisen halu on yhteinen ja henkilöstön ammattiosaamisen lisääminen vahvistaa yhteistyötämme. Henkilöstön sitoutuneisuus on avainroolissa ja esimiesten halu auttaa jokaista tekijää menestykseen tekee meistä vahvoja. Jatkuva valmennus tavoitteiden ylittämiseksi saa aikaan ilmapiirin, johon jokainen on valmis sitoutumaan. Luottamus ja motivaatio vievät meitä eteenpäin.

Muutos on asia, jonka on tapahduttava, muuten emme pääse eteenpäin, emmekä kehity. Soldem tarjoaa aktiivisesti ratkaisuehdotuksia, huomioiden aina yhteisen tahtotilan tavoitteiden saavuttamiseksi.

-Ville Nuutinen, Sales & Partner Manager, Fortum