Yhdessä tekemisen voimaa | Soldem

Yhdessä tekemisen voimaa

Me Soldemilla uskomme yhdessä tekemiseen. Me olemme yksi iso tiimi, joka koostuu pienemmistä tiimeistä. Yhdessä tekeminen on ollut ytimessämme alusta asti, emmekä ilman sitä olisi siellä, missä nyt olemme. Tiiminä olemme niin arjessa, vapaa-ajalla kuin esimerkiksi ensi kuussa alkavassa Liigassa, jossa tiimit ottavat mittaa toisistaan. Yhdessä tekeminen on meidän vahvuus, se varmistaa, että tavoittelemme samoja asioita, tuemme ja luotamme toisiimme sekä tietysti, se on vain mukava työskennellä yhdessä muiden kanssa.

Yhteinen etu

Yhteisen edun tavoitteleminen on tärkeää onnistumisen ja menestymisen takia. Meillä ihmiset aidosti ymmärtävät, että yhteinen etu menee yksilön edun edelle. Se on toimintaamme määrittävä asia. Kun mietimme toimintamalleja, muutostilanteita ja muuta, on se vahvasti kaikkien mielessä ja toiminnassa.

Muiden tuki

Meillä on joukkuepelin henki läsnä tekemisessä, teemme yhdessä asioita yhteisen päämäärän eteen, tuemme toisiamme, mutta myös vaadimme toisiltamme asioita. Tiukan paikan tullessa vastaan, voi luottaa siihen, että tiimi auttaa.

Luottamus muihin

Yhdessä tehtäessä alamme luottaa toisiimme. Silloin voimme kertoa myös asioita, joiden ääneen sanominen saattaa olla jopa vaikeaa. Voimme luottaa, että muut ei käytä kerrottuja asioita tai omia heikkouksia itseä vastaan.

Saadaan aikaan

Tavoitteet ja haasteet tuntuu isommalta, kun niitä ratkoo vain yksin. Kun tartutaan yhdessä toimeen, saadaan tavoitteet kiinni nopeammin ja taakka ei tunnu niin isolta. Tiimissä on myös tekemisen voimaa ja uudetkin asiat onnistuu helposti, kun yhdessä tsempataan ja tuetaan.

Yhdessä on mukavampaa

Tiimit varmistavat, ettei kukaan joudu työskentelemään yksin, tai joudu olemaan muutenkaan yksin. Tiimeissä on hyvä fiilis ja tiimikavereista voi tulla kavereita myös arkeen loppu elämän ajaksi. Koska panostamme fiilikseen, pidämme huolen, että kaikki on yhtä isoa joukkoa. Kenelle vain voi mennä juttelemaan ja kaikki moikkaavat toisiaan käytävillä.

 

Soldemin yhteishenki on jotain sellaista, jota on jopa vaikea kuvailla, se pitää kokea. Se on jotain, minkä ihmiset muistavat vuosia eteenpäin ja se on asia, jonka takia entiset työntekijämme ovat halunneet jakaa menestystarinansa meidän kanssa.

16.01.2020

Miksi myyntitalon toimitusjohtaja korostaa yhteistyötä ja mielen hyvinvointia?

Myyntitalossa myynti on luonnollisesti aina tärkeä keskittymisen kohde. Koko yrityksen tasolla ja etenkin omalla vastuualueellani vuonna 2019 kaikista suurimmiksi teemoiksi nousivat kuitenkin yhteistyön kehittäminen ja mielen hyvinvointi.

21.10.2019

#asiakaspalveluviikko 2019

Lokakuun ensimmäisellä täydellä viikolla Soldemilla osallistuttiin kansainvälisesti tunnettuun asiakaspalveluviikkoon. Teemoilla täytetyn viikon aikana on tarkoitus nostaa esiin asiakaspalvelun sekä asiakaskokemuksen tärkeys kokonaisuutena ja kiittää ahkeria asiakaspalvelun ammattilaisia hyvästä työstä.

08.10.2019

Soldemin kesä

Kesäisin saamme aina talon täyteen innokkaita ja taitavia kesätyöntekijöitä. Anamme heille lupauksen hyvästä työyhteisöstä, hyvästä kesästä sekä myyntitaitojen opettamisesta. Kesän lopuksi usein istumme alas ja mietimme yhdessä, miten kesä meni. Tällä kertaa päätimme myös koota nämä myös jaettaviksi tarinoiksi

25.09.2019

Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi hyvä fiilis, joka mahdollisti ympäristö, jossa pystyy itse vaikuttamaan kehitykseensä. Myöskin hyvät työkaverit ja tietty "bossit". Itseni yllätti työssä se, kuinka paljon tiimihenki vaikuttaa omaan tekemiseen. Jos naama on mutrulla, niin siihenkin löytyy oikeet ihmiset toimistolta.

24.09.2019

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista. Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on.