Chat-palvelu yrityksen verkkosivuille ja verkkokauppaan

Chat-palvelu yrityksen verkkosivuille ja verkkokauppaan

Ulkoistettu chat-palvelu on parhaimmillaan loistava verkkokaupan ja -sivuston ostamisen tukija. Sen avulla ostamiskokemus saadaan turvallisemmaksi, kaupat tehtyä nopeammin ja asiakkaan ostamat palvelut riittävän laajoiksi. Soldemin yrityksille tuottama chat-palvelu räätälöidään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palvelutarjontaamme kuuluvat sekä asiakaspalvelullinen että myynnillinen chat asiakasyrityksemme verkkosivuilla. Korkea osaamisemme asiakkaan tunnistamisessa ja chatin näkyvyyden optimoinnissa yhdistettynä huippuunsa hiottuun myynnin ammattitaitoon.

Verkkosivuilla olevan chatin kolme tehtävää:

  • Tehokas tapa palvella asiakasta - korkeampi asiakastyytyväisyys
  • Verkkokaupan konversion tukeminen - lisää liikevaihtoa
  • Lisämyynti potentiaalisille asiakkaille - lisää liikevaihtoa ja parempi asiakaspito

Chat-palvelu verkkosivuille ilman ylimääräisiä kuluja

Verkkosivustolle tulevan chatin toimivuuden kannalta ensimmäinen askel on asiakkaan tunnistaminen. Onnistuminen tunnistamisessa on oleellista chatin tehokkuuden optimoinnin kannalta.

Chatin tarkoitus on tuottaa lisää liikevaihtoa tehokkaasti – ei siis tarpeettomia kustannuksia.

Verkkosivuilla olevat asiakkaat voidaan jakaa neljään ryhmään.

Asiakkaat, jotka etsivät vastauksia kysymykseensä ja tulisivat soittamaan asiakaspalveluun: Tarjoamme heille laadukasta asiakaspalvelua ja tukea ostopäätöksen tekoon.

Asiakkaat, jotka ovat ostamassa: Annamme asiakkaiden asioida rauhassa. Chat-palvelun tarkoitus ei ole nostaa verkkokaupan kustannuksia.

Asiakkaat, jotka pienellä avulla saadaan ostamaan: Autamme asiakkaita asiakasta turvallisessa ja selkeässä ostokokemuksessa.

Asiakkaat, joilla on korkea lisämyyntipotentiaali: Autamme asiakasta ostamaan hänelle sopivat lisäpalvelut. Ostotilanne voidaan siirtää tarvittaessa chatista puhelimeen.

Haluaisitko yrityksesi verkkosivustolle ulkoistetun chat-palvelun?

Ota yhteyttä:

Teemu Nurmi Liiketoimintajohtaja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.