#asiakaspalveluviikko 2019 | Soldem

#asiakaspalveluviikko 2019

Lokakuun ensimmäisellä täydellä viikolla Soldemilla osallistuttiin kansainvälisesti tunnettuun asiakaspalveluviikkoon. Teemoilla täytetyn viikon aikana on tarkoitus nostaa esiin asiakaspalvelun sekä asiakaskokemuksen tärkeys kokonaisuutena ja kiittää ahkeria asiakaspalvelun ammattilaisia hyvästä työstä.

Soldemilla tiimimme toimenkuvaan kuuluu myynnillinen asiakaspalvelu. Asiakaspalvelun ja myynnin yhdistyminen helpottaa asiakkaan asiointia ja monessa tapauksessa myytävät tuotteet tuovat käytännöllisiä ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Tällä tavoin saavutamme hyödyllisen tuloksen jokaiselle osapuolelle ja lisäämme asiakkaan sopimusten arvoa ratkaisten samalla alkuperäisen ongelman.

Soldemilla asiakaspalveluviikko arjessa näkyi teemojen mukaisina kilpailuina ja arkea piristävinä palkintoina. Jokaisena päivänä tietty teema korostui, milloin muistetaan kiittää ja kehua kollegaa, milloin taas kiinnitetään huomiota siihen kuinka tehokasta ja tärkeätä työtä teemmekään. Tärkeimpänä kaikista teemoista viikolla kuitenkin vallitsi työkaverin, itsensä ja yhteisön arvostaminen sekä pieni arjen rutiinien muutos.

Asiakaspalveluviikkoa vietettiin seuraavien teemojen mukaisesti:

#makeamaanantai
#tehotiistai
#kehukeskiviikko
#tervetorstai
#porukkaperjantai

Asiakaspalveluviikko huipentui perjantaina vietettyyn tiimi-iltaan jonka suunnitteluun koko toimisto pääsi osallistumaan. Kinkkisten neuvotteluiden myötä työpäivän päätteeksi toimistolta lähdettiin lasersotaan zbase-viihdekeskukselle jonka jälkeen laserin polttamat sota-arvet päästiin huuhtomaan Tullintorin kupeeseen vuokrasaunalle. Saunalla odotti ansaittu ruoka- sekä juomatarjoilu ja illanvietto jatkui vapaasti ystävien ja ryhmäytymisen merkeissä. Tiimi-ilta oli myös loistava tilaisuus päästä tutustumaan uusiin syksyn aikana aloittaneisiin työntekijöihin ja tutustuttaa heille tarkemmin keitä me Soldemilla olemme ja mitä me teemme

 

Teksti: Rauli Mäkinen

16.01.2020

Miksi myyntitalon toimitusjohtaja korostaa yhteistyötä ja mielen hyvinvointia?

Myyntitalossa myynti on luonnollisesti aina tärkeä keskittymisen kohde. Koko yrityksen tasolla ja etenkin omalla vastuualueellani vuonna 2019 kaikista suurimmiksi teemoiksi nousivat kuitenkin yhteistyön kehittäminen ja mielen hyvinvointi.

13.11.2019

Yhdessä tekemisen voimaa

Me Soldemilla uskomme yhdessä tekemiseen. Me olemme yksi iso tiimi, joka koostuu pienemmistä tiimeistä. Yhdessä tekeminen on ollut ytimessämme alusta asti, emmekä ilman sitä olisi siellä, missä nyt olemme. Tiiminä olemme niin arjessa, vapaa-ajalla kuin esimerkiksi ensi kuussa alkavassa Liigassa, jossa tiimit ottavat mittaa toisistaan. Yhdessä tekeminen on meidän vahvuus, se varmistaa, että tavoittelemme samoja asioita, tuemme ja luotamme toisiimme sekä tietysti, se on vain mukava työskennellä yhdessä muiden kanssa.

08.10.2019

Soldemin kesä

Kesäisin saamme aina talon täyteen innokkaita ja taitavia kesätyöntekijöitä. Anamme heille lupauksen hyvästä työyhteisöstä, hyvästä kesästä sekä myyntitaitojen opettamisesta. Kesän lopuksi usein istumme alas ja mietimme yhdessä, miten kesä meni. Tällä kertaa päätimme myös koota nämä myös jaettaviksi tarinoiksi

25.09.2019

Petterin kesätarina

Kesätyöstä Soldemilla jäi hyvä fiilis, joka mahdollisti ympäristö, jossa pystyy itse vaikuttamaan kehitykseensä. Myöskin hyvät työkaverit ja tietty "bossit". Itseni yllätti työssä se, kuinka paljon tiimihenki vaikuttaa omaan tekemiseen. Jos naama on mutrulla, niin siihenkin löytyy oikeet ihmiset toimistolta.

24.09.2019

Telian yritysmyynnin kesätarina

Työstä Soldemilla kesänä jäi kaikille hyvä fiilis. Työympäristöstä ja työkavereista sai hyvin tukea. Lähes joka päivä oli mielekästä tulla töihin, koska työssä pystyi jatkuvasti kehittämään itseään ja työ oli riittävän monipuolista. Työssä yllätti se, kuinka nopeasti työstä sai kiinni ja kuinka monipuolista se lopulta on.