Yhdessä tekemisen voimaa

Me Soldemilla uskomme yhdessä tekemiseen. Me olemme yksi iso tiimi, joka koostuu pienemmistä tiimeistä. Yhdessä tekeminen on ollut ytimessämme alusta asti, emmekä ilman sitä olisi siellä, missä nyt olemme. Tiiminä olemme niin arjessa, vapaa-ajalla kuin esimerkiksi ensi kuussa alkavassa Liigassa, jossa tiimit ottavat mittaa toisistaan. Yhdessä tekeminen on meidän vahvuus, se varmistaa, että tavoittelemme samoja asioita, tuemme ja luotamme toisiimme sekä tietysti, se on vain mukava työskennellä yhdessä muiden kanssa.

Yhteinen etu

Yhteisen edun tavoitteleminen on tärkeää onnistumisen ja menestymisen takia. Meillä ihmiset aidosti ymmärtävät, että yhteinen etu menee yksilön edun edelle. Se on toimintaamme määrittävä asia. Kun mietimme toimintamalleja, muutostilanteita ja muuta, on se vahvasti kaikkien mielessä ja toiminnassa.

Muiden tuki

Meillä on joukkuepelin henki läsnä tekemisessä, teemme yhdessä asioita yhteisen päämäärän eteen, tuemme toisiamme, mutta myös vaadimme toisiltamme asioita. Tiukan paikan tullessa vastaan, voi luottaa siihen, että tiimi auttaa.

Luottamus muihin

Yhdessä tehtäessä alamme luottaa toisiimme. Silloin voimme kertoa myös asioita, joiden ääneen sanominen saattaa olla jopa vaikeaa. Voimme luottaa, että muut ei käytä kerrottuja asioita tai omia heikkouksia itseä vastaan.

Saadaan aikaan

Tavoitteet ja haasteet tuntuu isommalta, kun niitä ratkoo vain yksin. Kun tartutaan yhdessä toimeen, saadaan tavoitteet kiinni nopeammin ja taakka ei tunnu niin isolta. Tiimissä on myös tekemisen voimaa ja uudetkin asiat onnistuu helposti, kun yhdessä tsempataan ja tuetaan.

Yhdessä on mukavampaa

Tiimit varmistavat, ettei kukaan joudu työskentelemään yksin, tai joudu olemaan muutenkaan yksin. Tiimeissä on hyvä fiilis ja tiimikavereista voi tulla kavereita myös arkeen loppu elämän ajaksi. Koska panostamme fiilikseen, pidämme huolen, että kaikki on yhtä isoa joukkoa. Kenelle vain voi mennä juttelemaan ja kaikki moikkaavat toisiaan käytävillä.

Soldemin yhteishenki on jotain sellaista, jota on jopa vaikea kuvailla, se pitää kokea. Se on jotain, minkä ihmiset muistavat vuosia eteenpäin ja se on asia, jonka takia entiset työntekijämme ovat halunneet jakaa menestystarinansa meidän kanssa.