Talentchain: Tylsyyden sieto työelämässä -webinaari

Soldemin luotsaama Talentchain järjestää torstaina 16.9. maksuttoman webinaarin. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Webinaarissa keskustellaan, miten kehittää työelämätaitoja niin, että siedetään paremmin työelämässä väistämättä vastaantulevan tylsyyttä? Miten tämän taidon parantaminen edistää pysyvyyttä, viihtymistä ja sitoutumista työyhteisöön? Miten muun muassa työpaikan yhteisöllisyydellä voidaan parantaa tylsyyden sietoa ja etsiä niitä merkityksellisyyden asioita silloinkin, kun ne eivät ole niin itsestään selviä tai trendikkäitä?

Tule kuuntelemaan webinaarin paneelissa olevien mietteitä aiheesta. Paneelissa on kova joukko työelämän ja rekrytoinnin ammattilaisia. Suomen parhaaksi työpaikaksi kolmesti valitun ja Great Place to Work instituuttin Euroopan parhaana työpaikkana palkitseman Vincitin Work ability and Well-being manager Pirja Aarnio. HR:n, palkkahallinnon ja johtamisen erikoistunut asiantuntijayrityksen Integratan rekrytointi-ihminen Eveliina Tuokkola. Suomen liikennöidyimmän rekrytointimedian ja kokonaisvaltaisten rekrytointiratkaisujen tarjoajan Duunitorin työnhakuvinkit Manager, Content & Employer Brand Vilma Vikman. Sekä myynnin monitoimitalon, myynnin asiantuntijuuden edelläkävijän ja Talentchainin perustajana toimivan Soldemin toimitusjohtaja Veera Lehtismäki.

Keynote-puhujana Webinaarissa on suomalaisen koripallon uraauurtava huippuvalmentaja ja valmentamista uudelle tasolle vienyt Pieti Poikola. Poikola on toiminut uransa aikana usean eri joukkueen valmentaja, niin Suomessa kuin myös Tanskassa ja Islannissa. Poikola on valittu useana vuotena Korisliigan vuoden valmentajaksi ja hän on kolminkertainen Suomen mestari. Valmennuksessaan Poikola jakaa vastuuta pelikonseptista avainpelaajille edistäen sitouttavaa pelitapaa ja siten mestaritarinoita.