fbpx

Haku

Vakuutusmyyntineuvottelija, Telia eVakuutus KESÄTYÖ

Tehtävässä työskennellään vakuutusmyyntitiimissämme Telian kuluttaja-asiakkaille tapahtuvassa myyntityössä.

Telian eVakuutus tuotteena tarjoaa kuluttajalle turvaa verkossa tapahtuvaan asiointiin; niin kortti- ja verkkomaksamisen riskeihin, identiteettivarkauksiin, kuin some- ja nettiturvallisuuteen. Vakuutus kattaa laaja-alaisesti erilaiset ja valitettavan yleistyvät vahinkotilanteet, joita netti sekä verkkoasiointi nykyään mahdollistaa.

Me Soldemilla tarjoamme työntekijöillemme kattavan ja palkallisen koulutuksen niin myynnistä kuin myytävistä vakuutuksista, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta. Rohkea, työtä pelkäämätön ja pitkäjänteinen asenne luovat erinomaisen pohjan myynnin pariin. Meiltä saat työsi tueksi kokeneen ja reilun myyntiorganisaation, mahtavat kollegat sekä mukavan työympäristön.

Työajat ovat säännölliset, mutta tarpeen mukaan joustavat (esim. arkisin klo 9-17). Halutessasi voit työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin. Toivomme kesätyöntekijöiltä mahdollisuutta sitoutua vähintään n. 3kk mittaiseen työsuhteeseen. Työt voi aloittaa joiustavasti huhti-kesäkuun aikana. Tehtävässä voi olla kesän jälkeen mahdollista jatkaa joustavasti osa-aikaisena esimerkiksi opiskeluiden ohella. 

Palkkaus tehtävässä perustuu PAM:in työehtosopimukseen ja koostuu kiinteästä kuukausipalkasta + myyntiprovisiot omasta myynnistä. Uusille työtekijöille on lisäksi myös oma kannustemalli työsuhteen alkuun, tukemaan osaamisen kehittymistä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt alla olevan hakemuslomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakuprosessista saat numerosta 0400 151312.

Reilu työnantaja