fbpx

Haku

Telia Yritysmyyntineuvottelija

Telian yritysmyyntimme on vahvassa kasvussa ja etsimme paria uutta tiimikaveria joukkoomme. Mikäli haluat räätälöidä yrittäjille heidän tarpeitaan vastaavia ratkaisuja, voit olla etsimämme työkaveri! Lisäksi odotamme, että olet valmis huolehtimaan kauppojesi loppuunsaattamisesta ja toimit yhteyshenkilönä sekä asiakkaan että toimituksen suuntaan.

Työssäsi pääset tekemään monipuolisesti myyntiä Telian uusille sekä nykyisille yritysasiakkaille laajaa tuotesalkkua hyödyntäen. Kohderyhmäämme ovat alle 20 henkilöä työllistävät yritykset. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä jokainen uusi tekijä koulutetaan kattavasti tehtävään. Koko työyhteisömme on tukenasi ja jokainen asiakaskohtaaminen syventää ammattitaitoasi. Tärkeämpää kuin työkokemuksesi tai koulutuksesi, on tahtotilasi ja tapasi toimia.

Tarjoamme säännöllisen arkipäivätyön, jossa työaikaliukuma mahdollistaa työskentelyn klo 8-17 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h /vko), palkkaus muodostuu kiinteästä ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta (min. 1724€/kk) ja lisäksi kannustavista provisioista. Provisioille ei ole kattoa, vaan niiden suuruus riippuu vain ja ainoastaan itsestäsi. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden, työsuhteen edetessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä kykyä hallita erilaisia laajempiakin kokonaisuuksia. Lisäksi odotamme itsenäistä otetta työntekoon, vastuunkantoa ja rohkeutta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin. Tärkeää on myös, että haluat olla osa rentoa ja tiivistä työyhteisöä ja toimia yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet sopivasi kyseiseen tehtävään, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Jätä hakemus alla olevan lomakkeen kautta. 

Reilu työnantaja