Kesätyö Soldemilla antaa pelimerkkejä tulevaisuuteen

Aloitin työt Soldemilla helmikuussa 2020. Olin aikaisemminkin ollut myyntialalla töissä, joten myyntityön jatkaminen uudessa työpaikassa tuntui minulle luontevalta.

Olin kokenut edellisen työpaikan ja sen myyntiin liittyvät tekijät stressaavaksi ja aloin kaivata vaihtelua. Päädyin Soldemille töihin kaverini suosituksesta ja pääsinkin sisään nopeasti työhakemuksen laittamisen jälkeen. Nykyisin olen ollut jo 3 vuotta töissä ja päivääkään en ole katunut! Soldem on kesätyöläisille erinomainen paikka tutustua työelämään. Parasta yrityksessä on ilmapiiri ja työkaverit, en ole ikinä aikaisemmin työpaikoilla kokenut samanlaista meininkiä kuin Soldemilla. Täällä voi olla oma itsensä ja jokaiselta voi rohkeasti pyytää apua. Kun myynnin kanssa tulee haastavampia ajanjaksoja, niin työkavereiden yhteinen tuki auttaa jaksamaan. Olen myös näiden vuosien aikana saanut yrityksestä uusia kavereita, joita on tullut nähtyä vapaa-ajallakin. Monet Soldemin työntekijät ovat nuoria aikuisia, joten esimerkiksi opiskelijoille löytyy samanikäistä juttuseuraa heidän ollessa kesätöissä lomien ajan.

Täällä panostetaan hyvinvointiin

Merkittävää Soldemilla on työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen, koska istumatyö aiheuttaa pitkällä juoksulla monenlaista vaivaa. Yrityksessä järjestetään säännöllisesti hyvinvointiin keskittyviä tapahtumia ja jokaisella työntekijällä on sähköpöydät käytössä, lisäksi toimistolta löytyy erilaisia jumppavälineitä taukoverryttelyä varten. Itsekin tykkään esimerkiksi tehdä säännöllisesti töitä juuri seisaallaan ja se tuntuu hyvältä pitkän istumisen jälkeen.
Mikäli puhelimessa tehtävä myyntityö jännittää alkuun, niin Soldem on loistava paikka aloittaa. Ensimmäisinä soittopäivinä tukea antavat tiimipäälliköt, jotka alusta alkaen kouluttavat monipuolisesti tehtävään ja ovat jatkuvasti läsnä. Voit rauhassa ja ajan kanssa opetella myyntityön saloja, Soldemilla kukin oppii ajallaan. Parasta on tietysti onnistumisen tunne sitä mukaan kun puhelut alkavat sujua ja kauppoja rupeaa tulemaan! Voin todella lämpimästi suositella Soldemia kesätyöpaikkana. Yritys tarjoaa mahtavan työyhteisön ja työn, jossa voi jatkuvasti haastaa ja kehittää itseään ja oppia uutta.