Myynnillinen asiakaspalvelu

Soldemin tarjoama myynnillinen asiakaspalvelu kohottaa asiakaspalvelunne laadun uudelle tasolle ja kasvattaa myyntiänne. Ammattitaitoinen ja myynnillinen asiakaspalvelijamme kohtaa jokaisen asiakkaanne teidän äänellänne ja aina asiakasta kuunnellen.

Myynnillisessä asiakaspalvelussa asiakkaan haasteet ratkotaan ja tarpeet kartoitetaan huolellisesti ja tehokkaasti tarjoten samalla lisäpalveluitanne asiakkaan tarpeet huomioiden. Yksikään kivi ei jää meiltä kääntämättä, vaan ammattitaitoiset myyjämme käyvät asiakkaan tilanteen läpi kattavasti — näin asiakkaanne tulee palvelluksi erinomaisesti ja kasvatatte asiakkuuden arvoa.

Olemme sopiva kumppani asiakaspalvelun ulkoistamiseen, jos:

  • Etsitte tuloksia aikaansaavaa tehokasta kumppania ja haluatte kehittää kumppanin kanssa jo olemassa olevaa asiakaspalvelukanavaa
  • Haluatte asiakaspalvelunne olevan tuottava myyntikanava
  • Arvostatte laadukkaasti toteutettua myyntityötä
  • Haluatte parantaa asiakaspitoanne

Voiko asiakaspalvelusta ulkoistaa vain osan?

Kyllä voi! Sovitamme ulkoistetun asiakaspalvelutiimimme teidän prosesseihimme ja tarjoamme joustavasti tukea siellä, missä sitä tarvitaan eniten. Meillä on vahvaa kokemusta myynnillisten lisäresurssien tarjoamisesta ja voimme tuottaa sitä nopeallakin aikataululla esimerkiksi ruuhkautuneeseen asiakaspalvelukanavaan.

Soldemin joustava resurssitiimi varmistaa tehokkaan toiminnan

Yksi vahvuuksistamme on ehdottomasti asiakkaidemme tarpeiden ja haasteiden tunnistaminen, sekä niihin vastaaminen uusilla ja innovatiivisilla ajatuksilla. Yksi isoista asiakaspalvelutyön haasteista on vaihtelevan resurssitarpeen ennakointi. Asiakaspalveluun saapuvien yhteydenottojen määrää voi hieman ennustaa, mutta usein on haastavaa varmistaa oikea määrä ihmisiä vastaamaan asiakkaiden yhteydenottoihin.

Resurssijoustotiimi on rakennettu teidän tarpeisiinne ja he tulevat hätiin purkamaan asiakaspalvelun ruuhkaa, silloin kun sitä tarvitaan. Muina hetkinä he myyvät tuotteitanne tai palveluitanne, sen mukaan miten olemme yhdessä sopineet. Resurssijouston avulla asiakaspalvelulinjassanne ei enää kukaan ole toimeton hiljaisina hetkinä.

Tarvitsetteko apua myös myynnissä? Ulkoistetun myynnin palvelut Soldemilla

Tarvitseeko yrityksenne vahvistusta asiakaspalveluun ja myyntiin?

Kerro meille lisää tarpeestanne, niin rakennamme teille yksilöidyn suunnitelman myynnillisen asiakaspalvelutiimin perustamiseen. Toimimme ripeästi ja joustavasti — tyypillisesti tilaushetkestä valmiiseen kokoonpanoon ja työn aloitukseen kuluu noin kolme kuukautta.

Anton Hyseni Asiakkuuspäällikkö
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.